dilluns, 1 de novembre del 2010

Windows vs Linux

Moltes vegades he llegit articles d'aquest tipus. I son en general prou inútils. M'explique, depén del sistema que utilitzes li trobaràs mes avantatges. Fins aproximadament un any feia servir el WindowsXp, Tot el que llegia del bo, ara llegisc del Linux(Ubuntu) i es tot bo i si en alguns lloc em parlem be del windows no m'ho crec busque un que parlen be del Ubuntu.

Es a dir que el teu sempre es el millor. Igual que em passa a mi els passa als que escriuen els articles si son normalment usuaris de windows el windows serà millor i si son usuaris de linux el linux serà el millor.

El que us dic, fa un any utilitzava el xp, que encar hi es als ordinadors de la feina, i que jo utilitze quan es absolutament necessari amb el VirtualBox.

Si fa un parell d'any o inclús l'any passat m'hagueren preguntat linux o windows els haguera dit windows, però avui en dia....linux.

Tinc el Ubuntu 10.04 (lucid) que es LTS, (Long Time) vol dir que es mantidrà un bon servei de manteniment a llarg plaç i em va mollllllllllllllllt be

La versio Desktop a un portàtil de 1Mb, 17" de pantall i la versio Notebook a un aspire one de 10" i totes dues son exactament el que esperes d'un ordinador.

Supose que com he dit abans si eres usuari de Windows o Mac i no et planteges canviar aquest article no et servira de res i si eres ja linuxsero nomes servira per donar-me la rao.....

No he escrit res que no s'hagi escrit sobre aquest tema, però tenia ganes d'escriure-ho.


Fins altra, possiblement un article de com compartir intenet amb el firestarter.......