dijous, 15 de novembre de 2012

Actualitzacions amb l'ubuntu

No escric mai, en poc temps es la segona vegada que escric.

He posat un repositori el:

apt-add-repository ppa:xorg-edgers/ppa

Resulta que son la gent que actualitza el xorg o el servidor de les finestres i que s'encarrega del control de les pantalles. Amb aquest repositori tenim tenim tot el que va corregint-se amb aquest tema. 

El cas es que no ha corregit el error amb el Panning que doixa moure el ratoli fora de la grandaria real.

Tampoc es una cosa que m'importe molt.

He posat el lxde i passa igual, de fet a altres distribucions també els passa.

Per ultim, ara veig la diferencia entre el usuari LTS o el usuari que aga l'ultima distribució.

El LTS te un sistema que no te les ultimes correccions, perquè una correcció pot implicar un nou error, quan ja es veu que no te cap problema passa a LTS, els errors tambe tarden mes a corregir-se

Els altres han de actualitzar-se continuament. Es a dir, cada 6 mesos, no poden quedar-se en una versió que no sigui LTS, perquè si no aquesta desapareix al poc temps. 

No se potser, em passe als nous el que passa es que alguns programes encara estan per a la LTS  anterior com el NEATX, o encara pitjor el servidor del dyndns, que encara només funciona amb la lucid, es a dir que de servidor ara instalaria el 10.04. Així que de moment em quede amb la 12.04.

Ara que faig zooms amb el compiz i tot..... ja us cotaré. 

De tota manera deixaré el xorg dels desenvolupadors a veure si puc veure les dues pantalles a la vegada, el projector i el ordinador, que ara nomes en veig una i sembla que aixó ja ho han corregit....
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada