dilluns, 27 de desembre del 2010

BOn Nadal i feliç any nou

Bon Nadal i feliç any nou, abans de tot. El desembre com heu vist no he escrit res, h e estat molt "ocupat", la veritat jo no se la gent d'on trau el temps per escriure tanta cosa. La veritat sou prou egoista i trac mes de la xarxa que pose, podeu veure com es de ridícul aquest bloc, però si que he llegit molt aquest desembre.

Sobretot tenia la idea de regalar-li a la meva dona un llibre electrònic o una tableta PC. Però he decidit esperar una mica. Les bones estan molt cares i les barates poc evolucionades, supose que ne poc temps les bones baixaran una mica de preu i les mes barates augmentaran les característiques ha un mòdic preu... i com no els sistemes operatius que acaben de començar i les versions canvien massa ràpidament. 

EL que si es clar es el canvi a aparells amb petits programes. Ha sigut duran molt de temps un error la idea aquesta de windows amb programes de molts MB al proncipi i de molts Gb avui en dia i despres un petit virus de 5kb pot inutilitzar.

Els que deien que amb 128k hi havia prou per qualssevol persona pense que no s'equivocaven, encara que ara tinguem 1 o 2 Gb en  pitjors dels casos, però el cas es que practicament les fenies son les mateixes.

Amb el netbook de 10" faig igual o mes que al de 17".

I mes enllà encara, no utilitze quasi l'office, ara es tot a aplicacions web. Vaig llegir que els llenguatges mes emprats son C per las sistemes operatius i php i java per a les aplicacions web, on nomes fa falta el C++ per a programes mes  o menys grosos; Office, navegadors, front-ends i entorns gràfics sobretot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada