dilluns, 11 de juliol del 2011

Provant els moduls, primera decepció, encara fare servir el mahara

Primera prova amb els plugins per al editor htmlarea. En relitat no està encara el sufucient depurat en part perquè els navegadors tampoc ho estan.

El que volia fer era que a les pràctiques que entregaren fessin el diagrames amb l'editor svg. Però es un editor html5, en alguns navegadors no funciona o no es veu o no es grava. El cas que  no funciona be.

Encara no puc fer que ho facin tot amb html. En tot cas hauran de posar els esquemes amb jpg.

Tambe si pose el wiris deixa de funcionar, supose que el plugin de la pagina de wiris funcionarà be. Però tampoc te molta importancia. Per a mi l'important era el editor svg. Hi ha un altre però es tipus paint tampoc m'interessa.

Ha estat una bona expereiencia, veig ha hi ha dos editors el TyniMCE i htmlarea. Que jo he modificat el area. A mes el plug in era mitjaçant un patch a sigut interessant perquè he vist una mica la estructura del programa.

Però m'ha fet repensar si no serà millor el mahara pel que fa a la durabilitat dels recursos enfront a actualitzacions. Tot el que poses al mahara desprès es importable i exportable. Si fan un blog amb les pràctiques aquest blog serà per sempre ja que el podran exportar amb html i si algun dia necessiten alguna pràctica la podràn veure.

Es questió d'explicar-los be el contigut de la pràctica:

Aparatats:

Esquema .jpg

Enllaç al .dwg

No se

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada